Presentació Comissió Musical Curs 2012-2013

El curs passat vàrem posar en marxa la comissió musical de l’escola o els “Mames & the papes”  Feia temps que pensàvem que a les festes, les fires de l’escola i altres esdeveniments importants de l’escola seria interessant tenir música en directe, i sabíem que hi havia molts pares i mares que de forma amateur o professional tocaven algun instrument, cantaven o ballaven.

Amb el nou curs volem convidar a tothom qui vulgui participar en aquest projecte, mares o pares del Pau Casals, ja sigui participant activament en els assajos, fent suggeriments de cançons per afegir al repertori o aportant qualsevol idea.
La idea és preparar un repertori de cançons, obert a  qualsevol  gust musical, no només un repertori d’animació infantil i passar una bona estona. L’escola ens deixa l’aula de música per poder assajar els dimarts a partir de les 20:00h.

Aquesta és la proposta, ara només falta que us animeu, sense vergonya, i fem alguna cosa xula.

En Paco Torres, pare de l’Anna i del Víctor, és el promotor d’aquesta proposta, però us podeu adreçar també a qualsevol que ja participi en la comissió.

Si us agradaria participar en aquest projecte, o simplement voleu aportar alguna idea contacteu amb en Paco Torres o amb qualsevol que ja participi en la comissió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s