Presentació Escola de Pares Curs 2012-2013

QUÈ FEM A L’ESCOLA DE PARES:

Arribem tots a la primera sessió del curs. Alguns en coneixem, alguns venen nous, alguns venim sols, altres amb la parella… així que calen presentacions. Seiem i la Carme Thió, que és qui ens assessora en aquests tallers, es presenta. Nosaltres també ens presentem dient els fills que tenim i la seva edat. Així comencem a posar-nos en situació.

És el primer dia i aprofitem per fer la llista dels temes que ens agradaria tocar al llarg del curs. Aquells petits entrebancs del dia a dia que a vegades no sabem com encarrilar. Serà una llista orientativa per iniciar cada sessió amb una introducció de la Carme i després, si volem, intervenim nosaltres exposant com ho vivim a casa amb els nostres fills. Poc a poc, al llarg del curs, anirem aprenent algunes estratègies que podrem aplicar. És una manera de no fer xerrades teòriques sinó totalment a mida de les nostres dificultats educatives en cada moment.

Ja tenim la llista, però de seguida surten aquelles qüestions que potser arrosseguem de l’estiu, o de l’inici del curs i ja comencem a parlar-ne.

Sempre resulten estones disteses. La Carme Thió és psicòloga especialitzada en infants i amb àmplia experiència i renom. És una persona tranquila que ens fa fàcil la comunicació, això si, sense deixar de banda l’humor que ens ajuda a relativitzar tot allò que a vegades ens preocupa tant.

Ens trobem un dilluns al mes de 21 a 22’30 h.

Aquesta activitat suposa un cost que ens repartim entre tots els assistents, pel que us demanem que en el moment d’apuntar-vos accepteu el compromís d’assistir al llarg de tot el curs. 

PER SABER SI PODEM ENGEGAR AQUESTA ACTIVITAT ,CALDRIA QUE TOTS AQUELLS QUE ESTIGUEU INTERESSATS A PARTICIPAR HO COMUNIQUEU A LA MÒNICA DE L’AMPA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s