Jornades d’Innovació Democràtica 2016: l’escola, espai per a l’educació en la participació

Benvolguda, benvolgut,

Les Jornades Innovació Democràtica promogudes per la Secretaria de Transparència i Govern Obert, que enguany se celebren el dissabte 19 de novembre a l’Institut Eugeni d’Ors de Badalona,tenen com a objectiu tractar un tema específic i innovador relacionat amb les noves formes d’implicar la ciutadania en la presa de decisions polítiques. Enguany, i en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament, volem convertir les Jornades en un espai de reflexió i d’intercanvi d’experiències sobre l’educació per a la participació.

La trobada, que començarà amb una conversa entre el politòleg i periodista Eduard Vallory i la pedagoga Pilar Benejam, anirà seguida de la presentació d’experiències de participació que realitzen escoles i instituts relacionades amb l’aula, el centre i l’entorn. Finalment, es realitzaran 8 tallers pràctics sobre metodologies participatives aplicables als centres educatius. Creiem que aquesta és una bona oportunitat per a conèixer de primera mà experiències d’èxit de foment de la participació d’infants i joves en l’entorn educatiu, així com un bon espai per a l’intercanvi entre professionals, experts, entitats i altres agents implicats en l’educació.

Us animem a compartir la realització d’aquesta Jornada entre els vostres contactes!

Per a més informació i inscripcions: http://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/govern-obert/participacio-ciutadana/innovacio-democratica/jornades-dinnovacio-democratica/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s