LA BIBLIOTECA NECESSITA MANS!!!!

MARES, PARES…

ANIMEU-VOS A ENTRAR A LA BIBLIOTECA

PERQUÈ HEU DE SABER QUE

LA BIBLIOTECA ÉS EL COR DE L’ESCOLA

I cal tenir molta cura d’aquest cor tan fantàstic que batega constantment, sense aturar-se, i fa circular llibres i més llibres. La nostra biblioteca rep moltes visites de lectors, d’usuaris. La nostra biblioteca creix, i es renova, i s’actualitza… La nostra biblioteca és molt dinàmica i molt viva!

El treball quotidià a la biblioteca és una feina constant, de formiga, d’anar fent dia a dia sense esperar resultats espectaculars, és una tasca que pot passar desapercebuda als ulls dels usuaris però que és extremadament important.

El temps que dediquem a la biblioteca té un gran valor. Sense la col·laboració del voluntariat no es podrien dur a terme totes les activitats que tenim engegades, el dia a dia se’n ressentiria.

· Com col·locaríem tots els llibres retornats als prestatges corresponents?

· Com ho faríem per catalogar els nous exemplars que ens arriben?

· Com podríem etiquetar els llibres adequadament?

· Com controlaríem totes les entrades i sortides d’exemplars?

· Com repararíem els llibres que s’han deteriorat?

· Com duríem a terme el servei de préstec?

· Com ordenaríem les revistes que ens arriben?

· Com… (la llista és llarguíssima).

Per tot aixòus demanem novament la col·laboració de tots aquells que tingueu una estona lliure per a dedicar a la Biblioteca. Les tasques són múltiples i tothom hi pot col·laborar segons les seves possibilitats.

Des d’aquí volem donar les gràcies a tots aquells que heu col·laborat amb la Violoncina. Ens agradarà tornar a comptar amb vosaltres. Us esperem de nou amb els braços oberts.

Ara és el moment d’agrair sincerament la tasca que ha dut a terme la Coque (la mare de l’Oriol i la Marina Peña que ja no són a l’escola). Durant més de vuit anys ha vingut assíduament a la biblioteca convertint-se en una experta en catalogació. Ara, per motius personals, no pot continuar. L’enyorem.

I als futurs voluntaris que esteu interessats a venir a col·laborar en l’organització de la biblioteca, sapigueu que sereu molt benvinguts. En aquest cas només cal que ho comuniqueu a la Mònica adreçant-vos al despatx de l’AMPA de 9.00 h a 13.00 h o bé enviant un correu electrònic a:

ampapaucasalsgracia.

Barcelona, novembre de 2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s