Activitats Nadal al Districte de Gràcia

Des del Districte de Gràcia, i dins del conjunt d’activitats diverses d’aquest període de Nadal, hem organitzat el “Nadalàctic”,la fira del Nadal de Gràcia del Joc i la Creativitat, enfocada a l’oci familiar i dirigida principalment a nens i nenes i nois i noies de 0 a 16 anys.

La Fira tindrà lloc a la Plaça del Sol del Districte de Gràcia i estarà formada per 6 espais: l’espai creatiu, l’espai lúdic, la ludoteca infantil, l’espai chillout, el Quiosc de Jocs i un pàrquing per cotxets, a més d’un punt d’informació ubicat a l’entrada per facilitar la comunicació sobre les activitats diàries, (programa complert al final del dossier).

El Nadalàctic compta amb un ventall de 20 activitats diferents, dividides per edats: tallers creatius, espais de joc i animació infantil, aportant novetats, qualitat i valor afegit: Jugar per aprendre, Crear jugant, Comunicar i fomentar relacions, participant activament de les propostes; Taller de mandales, retallables, arbre dels desitjos, jocs de taula i scalèxtric, entre molts d’altres.

A diferència d’altres Fires Nadalenques i Festivals de Jocs que duren un o dos dies, el Nadalàctic abasta tot el període de vacances escolar.

D’aquesta forma les famílies disposen d’un espai on jugar plegats i realitzar activitats diferents cada dia.

S’ha escollit la Plaça del Sol per tal que hi hagi un centre neuràlgic i sigui fàcil pels veïns i visitants ubicar les activitats; d’aquesta forma, arriben i juguen.

La proposta es troba emmarcada dins el Pla de Places de l’Ajuntament de Gràcia, i dóna continuïtat a les activitats fetes fins ara: Quiosc de Jocs, tallers creatius i lúdics realitzats durant la primavera i l’estiu, i la celebració del Dia Internacional del Joc a la plaça de la Vila de Gràcia.

Us enviem un document que descriu cadascuna de les activitats que realitzarem i un calendari amb dies, horaris i activitats.

Més els dies 2, 3 i 4 de gener amb el següent programa d’activitats:

Dia 2, de 17 a 20 hores:

PHOTOCALL + MARC

JOCS TAULA

QUIOSC + LUDO

ESCACS

Dia 3, de 17 a 20 hores

CARTA ALS REIS

RETALLABLES

PATGE REIAL

QUIOSC + LUDO

ESCACS

Dia 4, d’11 a 14 hores:

CARTA ALS REIS

X- WING

PATGE REIAL

QUIOSC + LUDO

L’AGUS I ELS MONSTRES

ESCACS GEGANT

CORONES DE LLANA

SORTEIG PANERES

Ben cordialment

Districte de Gràcia

Ajuntament de Barcelona

DESCRIPCIÓ D ACTIVITATS NADALACTIC 2016.pdf

DOSSIER COMUNICACIÓ NADALÀCTIC 2016.pptx

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s