LA NOVA JUNTA DE L’AMPA ES PRESENTA !!!

Benvolguts pares i mares,

Som en Xavi Ballester, l’Anna Ferrer, l’Eduard Pelegrí, la Marta Cervellón i la Cristina Aguiar, i el passat 14 de desembre fórem escollits per formar la nova Junta de l’AMPA.

La majoria de nosaltres no ens coneixem, però tot i així compartim el millor motiu per treballar i divertir-nos plegats: l’educació dels nostres fills.

En primer lloc, volem agrair a l’Artur Arias, a la Bàrbara Prats, a la Mònica Artigas i a l’Anna Busqué, a la Meritxell Barbara i a l’Anna Celma membres de l’anterior Junta, l’excel·lent feina que han fet. Bona prova d’això són els projectes en marxa a l’escola com el Pati nou o el Camí Escolar.

Hi ha una característica de la nostra escola que potser a vegades passa desapercebuda i que cal recordar: l’AMPA som tots, l’AMPA la formem tots i cadascun dels pares i mares de l’escola. Els qui estan a les Comissions, els delegats de cada classe, els nostres representants al Consell Escolar, a la FAPAC, els voluntaris que organitzen les diferents festes i activitats, els que hi participeu i els qui no. Tots, sense excepcions.

Vet aquí el nostre principal actiu i tret diferencial. No ens enganyem, l’atenció política i pressupostària que rep l’educació a casa nostra és la que és. Les circumstàncies externes no han d’afectar el capital humà nostre, ans el contrari, fan més evident i necessari el seu potencial i el seu valor. L’èxit del que succeeix entre aquestes parets depèn en bona part de nosaltres mateixos, de la nostra convicció, de la capacitat convivencial i de compromís i d’entesa.

Acabem d’aterrar, però ja hem perfilat alguns eixos que ens agradaria potenciar com ara estrènyer la relació amb el professorat sota la premissa que som aliats per seguir millorant el model educatiu de l’escola, millorar els canals d’informació a les famílies i aprofitar el potencial de les xarxes socials i internet, garantir l’èxit dels projectes en marxa com el Pati, Fons Solidari, Menjador i temps de migdia o la Socialització.

Tenim feina per fer, però una feina engrescadora. Si no ens ho creiem nosaltres, ningú s’ho creurà per nosaltres.

Comptem amb tots vosaltres i ens teniu a la vostra disposició.

Endavant i Bones Festes!

Xavi Ballester, president. Pare de 2n i P5

Anna Ferrer, vice-presidenta. Mare de 4rt

Eduard Pelegrí, tresorer. Pare de 2n i 4rt

Marta Cervellón, secretària. Mare de P3

Cristina Aguiar, vocal. Mare de P5 i 3r

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s