MACROPINTADA AL PATI!


L’HORA DEL PATI INFORMA!

Quan arribeu de les vacances de Setmana Santa -si no plou ni passa res estrany- us trobareu una petita sorpresa: COLOR A L’ACCÉS A L’ESCOLA des del PATI. No ho hauran fet els follets, sinó un equip de pintors professionals que hauran treballat de valent per fer-ho possible.

Però, la feina de pintar NO ESTARÀ DEL TOT ACABADA. Els professionals només duran a terme els trams més difícils, perillosos o que requereixen un producte o una emprimació especial. Serem les MARES i els PARES qui acabarem la feina de pintar-ho tot -nosaltres farem les parts més fàcils-. Així, doncs, ens trobarem a l’escola el dissabte 22 D’ABRIL A PARTIR DE LES 10 DEL MATÍ i fins que acabem la feina.

Us enviem una foto/simulació del projecte per a que us feu una idea del que tenim entre mans….

Si us ve de gust participar en aquesta MACROPINTADA, si us plau, envieu un correu a ampapaucasalsgracia i feu-vos voluntaris per unes hores!

Aquesta intervenció a la zona de la BENVINGUDA del nostre pati forma part de tot el conjunt d’accions del projecte participatiu L’HORA DEL PATI que té com a objectiu remodelar i impulsar la dimensió educativa dels PATIS DE L’ESCOLA. Els farem amb més color! Però també hem treballat, i continuem treballant, per fer-los MILLORS, amb més jocs, més igualitaris, menys sexistes, més educatius, divertits i segurs!

MOLTES GRÀCIES I BONES VACANCES!

Comissió L’HORA DEL PATI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s