Inscripcions Fòrum sobre energia a Gràcia dia 27 de maig

Bon dia,

Us escrivim en relació al projecte ENTRUST, un projecte de recerca finançat per l’Unió Europea que analitza la sostenibilitat energètica a Europa. Hem triat el barri de Gràcia per realizar el nostre estudi de cas ja que creiem que existeix un fort sentit de comunitat, una diversitat de paisatges urbans i culturals i un seguit de canvis que venen relacionats amb el creixement urbà i la migració. Aquests canvis ens semblen molt importants en la nostra exploració de sistemes energètics arreu d’Europa.

Cerquem que la gent de Gràcia participi i doni la seva opinió sobre l’ús de l’energia i les futures direccions relacionades amb l’energia a casa, al treball i viatjant. Ens agradaria que poguéssiu col·laborar com a membres d’una associació local en un forum ciutadà que es farà dissabte 27 de maig de 10:00h a 14:00h+DINAR COMUNITARI al c/Quevedo, 2 amb la col·laboració del Fuel Poverty Group (adjuntem cartell). Podeu registrar-vos aquí: http://bit.ly/2pYxzq.

Perquè us faceu una idea, el projecte ENTRUST està basat en la col·laboració entre vàries universitats i organitzacions d’arreu d’Europa, la Universitat de Cork a Irlanda és la que coordina la investigació. Els resultats d’aquest projecte serviran per la creació de futures polítiques dissenyades per millorar i protegir el sistema energètic a Europa. Per això tot el que puguem saber de l’energia a Gràcia és un component vital per la recerca.

Si voleu saber més d’aquesta investigació i en concret el que s’ha fet a Vila de Gràcia estarem encantades de parlar-ne, contacteu-nos en aquest correu. També podeu consultar la nostra web (està en anglès):

https://www.ucc.ie/en/iss21/currentresearchprojects/entrust/.

Gràcies avançades,

Atentament,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s