INFORMACIÓ JUNTA DE L’AMPA : JA ESTEM EN MARXA!!

Benvolgudes famílies,

El nou curs ja ha començat i imaginem que qui més qui menys encara està acabant d’aterrar per organitzar les rutines, horaris i adaptacions. Desitgem que tot hagi anat bé en aquest inici, que els vostres fills i filles hagin començat contents el curs i aprofitem l’avinentesa per donar una primera benvinguda a les noves famílies que han començat P3.

Des de l’AMPA també hem començat a treballar per enllestir les primeres i importants cites del curs, de les quals us informem tot seguit perquè us pugueu reservar les dates. Més endavant rebreu la corresponent informació més detallada:

10 d’octubre: Presentació del curs 2017/18 per part de la Direcció de l’escola. La MFE , com cada any, ens farà una presentació dels objectius globals, dels eixos principals i de les novetats de l’escola. Ben aviat, rebreu una comunicació perquè pugueu fer arribar per avançat aquelles qüestions que vulgueu plantejar en aquesta trobada per tal que la Direcció pugui anar preparant les respostes de manera més acurada.

16 d’octubre: Assemblea de l’AMPA. Es tracta de l’assemblea més important del curs ja que s’ha d’aprovar el pressupost de l’AMPA i les noves quotes.

28 d’octubre: Festa de benvinguda i inici de curs. Enguany la nova Comissió de Festes vol donar un nou impuls a aquesta festa, amb especial atenció a les noves famílies que s’han incorporat a l’escola. Per aquets motiu, substituïm la xocolatada que es feia una tarda entre setmana per aquesta festa oberta a tothom i plena de sorpreses.

De tot plegat us anirem informant detalladament. Com sempre, la Junta de l’AMPA estem a la vostra disposició per allò que necessiteu i, alhora, comptem amb la col·laboració de tots vosaltres.

Comencem!

LA JUNTA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s