5a Festa Teixint Connexions per La Marató de TV3

Famílies,

Us fem a mans aquesta informació per si pot ser del vostre interès.

Bon cap de setmana,
LA JUNTA

Benvolguts/des,

Posem en marxa una nova edició de la ‘Festa Teixint Connexions per La Marató de TV3 que enguany anirà destinada a les malalties infeccioses. La cinquena i amb novetats de data i espai.

Enguany tenim el gran repte d’omplir el carrer Gran de Gràcia de solidaritat, tot mostrant el teixit associatiu, cultural, professional, festiu, esportiu i social del Districte de Gràcia; i per poder-ho fer, us necessitem a tots i totes.

A més a més, hem avançat una mica les dates de la festa per esponjar el calendari de desembre, i serà el dia 2 de desembre.

Estem treballant en la definició d’horaris, espais, propostes i activitats, així com la definició i dinamització de diferents escenaris on programar-hi tot tipus d’actuacions. Volem que el carrer Gran sigui una mostra del tot el que fem els graciencs i les gracienques!

Així doncs, ens posem en contacte amb vosaltres per dir-vos que us reserveu la data i per animar-vos a participar de la festa. Agrairem que ens contesteu el correu dient-nos si voleu participar-hi, de quina manera, si teniu propostes, dubtes, queixes… estem a la vostra disposició per allò que necessiteu. Ens farà molta il·lusió comptar amb totes vosaltres!

Esperant una resposta seguim, com sempre, texint connexions.

Albert Gil
teixintconnexions.cat
facebook.com/teixintconnexions
twitter.com/teixint

instagram.com/teixintconnexions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s