INFORMACIÓ COMISSIÓ C.A.D.A.: RECOLLIDA DE TAPS DE PLÀSTIC A L’ESCOLAFa un dies, s’han instal·lat a l’escola dos punts de recollida de taps. Un a l’entrada del carrer Providència i un altre a l’entrada de carrer Legalitat.

Per què recollim Taps a l’Escola?

Des de la CADA es va proposar fer larecollida de taps per a la investigació a Sant Joan de Déu d’una Malaltia Minoritària, concretament Duplicació MECP2.

Us fem cinc cèntims:

És tracta d’una duplicació genètica. D’una proteïna anomenada MECP2 que es troba al cromosoma X, concretament a la regió Xq28. Els símptomes en nens són més greus que en nenes, ja que ells només tenen un cromosoma X. Les nenes al tenir dos X, compensen entre la X amb duplicació i la que no en té.

Per més informació concreta de la Duplicació, podeu dirigir-vos a la web de l’Associació:

A nivell Estatal, hi ha prop de 30 casos de nens i nenes amb aquesta síndrome, a tot el món parlaríem d’uns 200. Per això parlem de Malaltia Minoritària o Rara. Com són tan pocs, no reben ni ajudes ni beques per a la investigació. Aquest estudi a Sant Joan de Déu és realitza íntegrament gràcies a les donacions.

La finalitat és trobar una medicina que aturi aquests símptomes i millori la qualitat de vida d’aquests nens i nenes.

Des de la CADA us donem les gràcies en nom de l’Associació, a l’Escola i a tots els que aporteu el vostre granet de sorra a la investigació.

Si voleu saber d’altres maneres de col·laborar, podeu consultar a la web de l’Associació (cadapauca).

Tota ajuda o difusió serà benvinguda.

Gràcies a totes i tots i a l’Escola!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s