Vols col·laborar?

Hola,

Comencem un nou any i malauradament la situació dels refugiats i refugiades continua igual, el govern de l’Estat ha incomplet de manera flagrant el compromís ja minso d’acollida de les persones refugiades. Malgrat les barreres i impediments de tot tipus, algunes persones van arribant de manera regular o no, amb voluntat de quedar-se al nostre país o com a pas per anar a d’altres països d’Europa.

Aquestes persones que arriben necessiten acollida i acompanyament. Un cop registrats, s’estan de 6 a 9 mesos en entitats d’acollida (ACCEM, CCAR, Creu Roja, …). Acomplerta aquesta fase es passa a una segona fase de duració d’uns altres 6 o 9 mesos en la que la persona refugiada rep una ajuda econòmica però s’ha d’espavilar en buscar-se vivenda i treball…No costa gaire entendre la dificultat de trobar allotjament i no diguem feina si no hi ha algú que pugui avalar-lo.

És en aquesta situació i també en la de les persones que arriben en voluntat de trànsit i no poden assolir les fases que hem descrit, on Barri Obert volem incidir per facilitar acollida i acompanyament.

Per això ens dirigim a vosaltres per si teniu a bé difondre-ho entre els vostres associats per si tenen possibilitats i ganes de col·laborar. Us adjuntem el fulletó que hem preparat en el que es podrà indicar quines són les disponibilitats. Ompliu la versió en word que també us adjuntem i ens el retorneu a la mateixa adreça. També es pot imprimir, omplir i portar a alguna de les entitats i associacions col·laboradores que s’indiquen al dors del fulletó.

Cordialment,

Barri Obert – Gràcia amb les persones refugiades

barri.obert.refugiats

Qüestionari en pdf.pdf

Qüestionari Vols col·laborar.docx

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s