INFORMACIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS: COMENCEM L’1 D’OCTUBRE

Famílies,

El proper DILLUNS DIA 1 D’OCTUBRE iniciem les activitats extraescolars.

En primer lloc volem explicar-vos que les activitats extraescolars duren una hora, comencen a les 16:45h i acaben a les 17:45h.

Els 15 minuts abans de començar l’activitat , a les 16.30 h. berenem al menjador, conjuntament amb tots els nens i nenes que fan activitats, acompanyats dels seus monitors i monitores . Recordeu, doncs, de preparar un petit berenar abans de sortir de casa i posar-lo dins de la motxilla.

La sortida, a les 17:45, es farà al pati de primària ( carrer Legalitat). En aquell moment, com sempre, podeu consultar-nos com ha anat l’activitat, comentar-nos si teniu dubtes o voleu explicar-nos qualsevol cosa.

D’altra banda, podeu fer-nos qualsevol consulta relacionada amb el funcionament o l’organització de l’activitat, a través d’aquest correu electrònic , o bé, adreçant-vos al despatx de l’AMPA. Però si voleu preguntar res que sigui més personal és preferible posar-vos en contacte directament amb el monitor/tallerista a l’hora de sortida.

Adjuntem el calendari amb les activitats que encara tenen alguna plaça lliure per cobrir, per si és del vostre interès. Trobareu el llistat dels nens i nenes inscrits al taulell d’anuncis de l’AMPA

Cordialment,

COMISSIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

horàri plaçes vacants.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s