ACTIVITATS A LA SEDETA

KUMULUNIMBU

Diumenge 2 de desembre, 12 h. Espectacle inclòs dins la programació de la Setmana Cultural Gràcia amb Síria

Kumulunimbu és el relat d’un camí. A qualsevol lloc del món, ara mateix i des de sempre, moltes vides comencen aquest camí… Una història d’amistat entre una nena i un núvol, que parla sobre la valentia, la injustícia, les migracions i la permanent esperança dels seus protagonistes. Un espectacle que captiva els més petits i commou els més grans, on es combinen les titelles i el clown, ple de detalls, humor, crítica i sorpreses, on la poesia us farà navegar per un mar d’emocions.
Recomanat per a majors de 6 anys.
Espectacle gratuït amb places limitades. És necessària inscripció prèvia trucant al 93.207.37.03 / 93.459.12.28 enviant un e-mail a informacio o presencialment al centre.

TALLER. LES JOGUINES… SÓN SEXISTES?

Dimarts 12 de desembre, 18 h

Hi ha joguines per a nenes? I joguines per a nens? Els infants escullen lliurement els seus jocs i les seves joguines? En aquest espai de trobada debatrem sobre els aprenentatges que potencien les joguines, compartirem les pors i prejudicis sexistes que sovint tenyeixen la mirada adulta respecte als infants i als seus jocs i reflexionarem sobre com podem acompanyar als infants perquè siguin més lliures.
Taller dirigit a famílies d’infants o a qualsevol persona que tingui relació o interès en l’àmbit educatiu o la perspectiva de gènere. A càrrec de Coeducacció

Taller gratuït amb places limitades. És necessària inscripció prèvia trucant al 93.207.37.03 / 93.459.12.28 enviant un e-mail a informacio o presencialment al centre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s