Construïm la memòria i l’educació dels barris del Districte de Gràcia

Hola AMPA ESCOLA PAU CAS…

No pots veure correctament aquest missatge? Veu la seva versió web.

Hola AMPA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA,

T’informem de les darreres novetats a decidim.barcelona

El procés participatiu Patrimoni de Gràcia ha iniciat la fase de recepció de propostes per construir les “fites de la memòria”.

Col·lectius i veïnat de Gràcia poden proposar fins a finals de juliol racons i elements singulars del barri (jardins, vestíbuls, ornamentació dels habitatges, tallers artesans, plaques publicitàries, costums de la vida quotidiana i associativa del barri, etc) amb l’objectiu de completar l’estudi patrimonial tècnic. El procés participatiu Patrimoni de Gràcia, promogut per l’Ajuntament, vol incidir en la protecció dels elements patrimonials arquitectònics i naturals de Gràcia. Proposa la teva fita de la memòria!

tu0twfO.jpg

Construïm entre totes l’educació dels nostres barris!

El proper dijous 6 de juny se celebrarà el Fòrum de l’Educació del Pla Educatiu de Barri de Vallcarca i Els Penitents i El Coll. La jornada pretén esdevenir un espai col·laboratiu de treball sobre les propostes realitzades pels diferents agents educatius durant els darrers mesos. Així, s’intentarà definir, de forma participativa, els reptes que ens trobem envers l’educació.Vine i participa en família!

Equip Decidim Barcelona

Decidim la Barcelona que volem

decidim.barcelona
Has rebut aquest missatge perquè estàs subscrit a butlletins de notícies a decidim.barcelona. Pots canviar la configuració a la teva pàgina de notificacions.

Per desactivar la recepció d’aquest tipus de correu electrònic, dona’t de baixa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s