INFORMACIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PER A NENS I NENES: COMENCEM EL 30 DE SETEMBRE

Famílies,

El proper DILLUNS DIA 30 de SETEMBRE iniciem les activitats extraescolars.

En primer lloc volem explicar-vos que les activitats extraescolars duren una hora, comencen a les 16:45h i acaben a les 17:45h. menys l’activitat de robòtica que finalitza a les 18.00 h.

Els 15 minuts abans de començar l’activitat , a les 16.30 h., berenem al menjador conjuntament amb tots els infants que fan activitats, acompanyats dels seus monitors i monitores . Recordeu, doncs, de preparar un petit berenar abans de sortir de casa i posar-lo dins de la motxilla.

La sortida, a les 17:45, es farà al pati de primària (carrer Legalitat). La sortida a les 18.00 h. es farà pel vestíbul ( carrer Providència) En aquell moment, com sempre, podeu consultar-nos com ha anat l’activitat, comentar-nos si teniu dubtes o voleu explicar-nos qualsevol cosa.

D’altra banda, podeu fer-nos qualsevol consulta relacionada amb el funcionament o l’organització de l’activitat, a través d’aquest correu electrònic, o bé, adreçant-vos al despatx de l’AFA (de 9.00 a 13.00 i de 15.00 a 16.15 h.). Però si voleu preguntar res que sigui més personal és preferible posar-vos en contacte directament amb el monitor/tallerista a l’hora de sortida.

En quan a l’activitat de natació, us vàrem enviar un correu electrònic específic, el passat dimarts 17 de setembre de 2019

Trobareu el llistat dels infants inscrits al taulell d’anuncis de l’AFA , per si voleu revisar que tot estigui bé.

Cordialment,

COMISSIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s