INFORMACIÓ AJUTS ECONÒMICS PER A LA PRÀCTICA ESPORTIVA FORA DE L’HORARI ESCOLAR

uc?export=download&id=1p3TAQ8lFzNcqacBB9uIyYVF4IJp3v7c0&revid=0BxWwvwCE3qabd0NWc043UFdmeXJhemc3NUFwUmpjV2MvTVE0PQ

Família ,

El termini per sol·licitar ajut econòmic per a les activitats esportives fora de l’horari escolar ja està obert.

Activitats subjectes a ajut: Futbol, Bàsquet, Natació, Patinatge, Skate, Ioga, Escacs, Teatre Musical

És molt important que llegiu atentament les indicacions que us adjuntem on s’especifica com qui pot sol·licitar l’ajut, com s’ha de sol·licitar, quina documentació s’ha d’aportar, i com sabreu si us l’han atorgat o bé us l’han denegat.

  • Qui pot sol·licitar la subvenció?

El pare/mare/tutor/tutora d’un infant o adolescent amb una edat compresa entre els 6 (nascut el 2013) i els 17 anys, que resideixi amb la seva unitat familiar a la ciutat de Barcelona, i que la renda per membre de la unitat familiar sigui igual o inferior a 9.000€/any. En el cas dels adolescents amb discapacitat intel·lectual, la franja d’edat s’amplia fins als 19 anys. En el cas d’infants o adolescents que presentin necessitats educatives especials, podran sol·licitar la subvenció, encara que no resideixin a la ciutat, si estan escolaritzats en algun centre educatiu de Barcelona.

  • Quan puc demanar la subvenció?

El termini de presentació 11 d’octubre de 2019.

  • Com haig de sol·licitar la subvenció?

Les passes a seguir per sol·licitar una d’aquestes subvencions són:
1. Busqueu una entitat homologada, en el nostre cas l’AFA, per l’Institut Barcelona Esports que disposi d’oferta d’activitats esportives fora d’horari escolar. Aquestes entitats i la seva oferta esportiva es poden consultar a:
▪ Aquest enllaç: http://www.bcn.cat/lesportensfamesgrans/ca/oferta-activitats.html
2. Un cop escollida l’entitat homologada on voleu que l’infant o jove realitzi l’activitat esportiva, adreceu-vos a l’entitat(AFA) per tramitar la preinscripció i demaneu el formulari de sol·licitud de subvenció.
3. Ompliu el formulari amb el suport de l’entitat (AFA), que us facilitarà el número de referència de l’activitat i segellarà la sol·licitud.
4.Presenteu la sol·licitud a qualsevol OAC, demanant la vostra cita prèvia a través del portal de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona, juntament amb la documentació requerida (veure pregunta següent), o bé per internet, pel portal de tràmits de l’Ajuntament http://ajuntament.barcelona.cat/tramits

  • Quina documentació haig d’aportar juntament amb la sol·licitud?

En el cas que el tutor/a no sigui el progenitor, hauré de presentar certificació de l’organisme que li ha atorgat la guarda.

  • Com sabré si m’han atorgat la subvenció?

El resultat de l’atorgament o denegació de la subvenció es comunicarà a través d’un missatge SMS al telèfon mòbil o bé d’un correu electrònic, sempre i quan hagueu facilitat aquestes dades de contacte en el moment de presentar la sol·licitud. Si no faciliteu aquestes dades, haureu de consultar la resolució al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB).

  • Què haig de fer quan rebi la confirmació de l’atorgament de la subvenció?

Us heu d’adreçar novament a l’entitat (AFA) per confirmar la inscripció. Al final del curs, serà imprescindible que signeu el document oficial que us lliurarà l’entitat que us lliurarà l’entitat conforme heu participat a l’activitat i heu abonat la diferència no coberta per la subvenció

Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) on es pot presentar la sol·licitud

Districte Adreça
Ciutat Vella Ramelleres, 17. El Raval
Eixample Aragó, 328. La dreta de l`Eixample
Sants – Montjuïc Creu Coberta, 104 . Hostafrancs
Les Corts Pl. Comas, 18. Les Corts
Sarrià – Sant Gervasi Anglí, 31. Les Tres Torres
Gràcia Pl. Vila de Gràcia, 2. La Vila de Gràcia
Horta – Guinardó Lepant, 387, baixos. Baix Guinardó
Nou Barris Pl. Major de Nou Barris, 1. La Guineueta
Sant Andreu Segre, 24. Sant Andreu
Sant Martí Pl. Valentí Almirall, 1. El Clot
Ajuntament Pl Sant Miquel ,3. Barri Gòtic – també dissabtes

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s