COMUNICAT JUNTA DE L’AFA

uc?export=download&id=1p3TAQ8lFzNcqacBB9uIyYVF4IJp3v7c0&revid=0BxWwvwCE3qabd0NWc043UFdmeXJhemc3NUFwUmpjV2MvTVE0PQ

La Junta de l’AFA Pau Casals Gràcia expressa el seu rebuig a la sentència del Tribunal Suprem i mostra la seva solidaritat amb totes les persones condemnades i les seves famílies.

Us recordem que la nostra AFA està adherida a la Plataforma Gràcia Llibertat (https://twitter.com/GraciaLlibertat) i que avui com cada dilluns ens trobarem a la les 20h a la Plaça de la Vila.

NOTA: Davant la convocatòria de vaga prevista per aquest divendres 18 d’octubre de 2019, desconvoquem l’Assemblea de la nostra AFA i us informarem de la nova data en els propers dies.

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s