Art Gran_districte de Gràcia

Bon dia,

tal i com ja us vam informar a algunes de vosaltres a passades reunions de districte, i a altres comissions compartides al territori, s’encega el projecte "Art Gran" (adjuntem un díptic informatiu sobre el projecte, i un resum tècnic).

"Art Gran" és una intervenció comunitària en fase de prova pilot dirigida a afavorir els vincles i la participació de la gent gran a través de l’art, i en col·laboració amb diferents museus de la ciutat. Es lidera des de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), que treballa estretament amb altres institucions i entitats actives en els barris: equips d’atenció primària, associacions de veïns, biblioteques, casals de gent gran, serveis socials, centres cívics, residències geriàtriques i associacions de voluntariat, entre d’altres. L’avaluació que es realitzarà per part de l’ASPB durant el proper any pretén demostrar que aquestes intervencions tenen un impacte positiu en el benestar emocional i la qualitat de vida de les persones grans.

És per això que us demanem ajuda durant aquest mes de març captant persones grans que es puguin beneficiar. Podeu trobar adjunta la fitxa de derivació amb les dades de contacte que podeu fer-me arribar a mi mateixa.

A l’abril s’ha convocat una reunió informativa dirigida als possibles participants a cadascú dels barris participants del districte:

Vila de Gràcia-Camp d’en Grassot:
La sessió es farà al CAP Cibeles el DILLUNS 30 DE MARÇ a les 11 del matí.
A aquests els toca el MNAC

La Salut:
La sessió 0 es farà a la Biblioteca Jaume Fuster el DIMARTS 31 DE MARÇ a les 4 de la tarda. El museu que els toca es CCCB.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte!
Gràcies per tot,

Pilar Ramos Vaquero
Servei de Salut Comunitària
Direcció de Promoció de la Salut
Agència de Salut Pública de Barcelona

RESUM_ARTGRAN.pdf

FITXES_INSCRIPCIÓ_D6.docx

diptic Art Gran_6.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s