El gran repte #BCNesmoudinsdecasa ens mou a tothom!

Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto imagen_producto imagen_producto imagen_producto
logo
Salut i vitalitat en família
Com que molta gent esteu fent esport dins de casa, des de l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports i amb la col·laboració dels Centres Esportius Municipals, us volem convocar a fer conjuntament una sessió de fitnes, el 12 d’abril a les 12.00h, des dels vostres balcons o qualsevol racó de casa vostra, amb el gran repte #BCNesmoudinsdecasa.

Si vols participar, tens tota aquesta setmana per practicar la coreografia que hem preparat. Vinga, tothom a fer esport!

Vull veure la coreografia
Institut Barcelona Esports
Ajuntament de Barcelona

www.barcelona.cat/esports
Avinguda de l’Estadi, 40
08038 Barcelona

D’acord a la normativa vigent de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de Gestionar la tramesa d’informació regular sobre l’activitat municipal, legitimada d’acord amb el vostre consentiment, de la que podeu trobar tota la informació a l’enllaç: tractament 0162 – Gestió d’informació regular sobre l’activitat municipal.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers i seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió sol•licitada. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets establerts per la normativa de protecció de dades.

Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a: http://ajuntament.barcelona.cat/protecciodades

Aquest servei és part del Butlletí de Barcelona de l’Ajuntament de Barcelona.
Si voleu donar-vos de baixa d’aquest butlletí electrònic o gestionar les vostres subscripcions accediu al vostre espai personal.

Podeu contactar amb el servei a través de la bústia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s