En aquests moments de confinament, el RACC posa a disposició el seu joc online de seguretat viària

Joc educatiu interactiu online que planteja diferents situacions de mobilitat i seguretat viària.
Veure la versió en línia
RACC Mou-te Bé Play&Learn
Mou-te bé! Play&Learn és un joc educatiu interactiu online
Mou-te bé! Play&Learn
En aquests moments de confinament domiciliari pel COVID-19:
El RACC posa a disposició dels professors el seu joc online de seguretat viària
 • El joc permet aprofitar aquests dies en què no podem sortir de casa, per adquirir coneixements essencials que es podran posar en pràctica quan torni la normalitat.
 • Mou-te bé! Play&Learn és un recurs educatiu en línia a l’abast dels educadors que ofereix continguts pedagògics perquè els nens i nenes aprenguin a desplaçar-se de forma segura, sostenible i autònoma.
Les mesures decretades al nostre país per frenar l’expansió del COVID-19 han provocat una situació excepcional que ha alterat la nostra vida diària. El tancament de les escoles i el confinament domiciliari suposen un repte diari per als professors i professores que procuren continuar treballant amb els seus alumnes en remot.

Conscient d’aquesta situació i amb la voluntat d’oferir un nou recurs online als mestres i educadors, el RACC posa a la seva disposició, de manera oberta i gratuïta, el joc online ‘Mou-te bé! Play&Learn’, adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys.

Una eina pedagògica completa, creada per a l’ensenyament en línia
‘Mou-te bé! Play&Learn’ és una eina educativa amb continguts pedagògics sobre mobilitat i seguretat viària que promou la convivència i el sentit de la responsabilitat dels infants i, alhora, els ajuda a assolir certa autonomia en els desplaçaments. El mateix joc posa a disposició dels professors una guia pedagògica per dirigir les activitats que es proposen als alumnes.

Malgrat que ara no podem sortir de casa si no és estrictament imprescindible, el joc permet que els infants aprenguin jugant i és una manera d’aprofitar aquests dies per adquirir coneixements essencials que es podran posar en pràctica quan torni la normalitat.

Els tres objectius que persegueix el videojoc són desenvolupar l’autonomia i la responsabilitat dels nens i nenes, ajudar-los a prendre consciència de la importància de la seguretat viària i afavorir els hàbits i actituds que previnguin accidents de trànsit.

12 JOCS PER A JUGAR SOL O EN GRUP
DISPONIBLE EN CATALÀ I CASTELLÀ
FORMAT RESPONSIU, APTE PER A TOTS ELS DISPOSITIUS
SEGUR: NO RECULL DADES PERSONALS
12 Jocs amb reptes bàsics i avançats
‘Mou-te bé! Play&Learn’ compta amb dotze jocs que es poden practicar tant individualment com en grup i que proposen reptes de diferents nivells:
 • Sortim amb l’skate?
 • Pugem al cotxe
 • Els senyals de trànsit
 • Moure’s a peu pel carrer
 • Què necessites per anar en bici?
 • Anem en grup
 • Bus escolar
 • Identifiquem errors urbans
 • Zona 30
 • Viatjar en transport públic
 • Mou-te en bici
 • Què fer en cas d’accident?
El joc no recull cap dada personal dels infants i compleix amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades.
Més informació
Descobreix ‘Mou-te bé Play&Learn’
RACCEDUCA – 932809160
RACC Mou-te bé! Play&Learn
No desitjo rebre més notificacions
Les seves dades de contacte han sigut obtingudes o bé de fonts d’accés públic (Directori de Centres Educatius de la Generalitat de Catalunya, www.ensenyament.gencat.cat), o bé han sigut proporcionades pel Centre Educatiu en el que presta els seus serveis professionals, o bé han sigut facilitades per vostè.

El REIAL AUTOMÒBIL CLUB DE CATALUNYA, com a responsable del tractament de les seves dades, utilitzarà les seves dades per a facilitar-li, inclús per mitjans electrònics, informació dels Programes Educatius del RACC. El tractament s’efectua en base a l’interès legítim i es conservaran durant els terminis previstos en les disposicions aplicables.

Pot exercir els seus drets d’oposició, accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, revocació del consentiment i impugnació de qualsevol decisió basada en el tractament automatitzat de les dades per correu electrònic a racceduca

ioKgjsfqjtEp0RSNE3YZurMCjSuePLgYZ8p351HiFCTVBLj0VyT-5KBFQyzAE-01Kb8ZtVP0ubnX6uakuEwVrztjDMXXQ4OG6uJw_uZTzSGvR6zwhw

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s