INFORMACIÓ JUNTA DE L’AFA I TRESORERIA

uc?export=download&id=1p3TAQ8lFzNcqacBB9uIyYVF4IJp3v7c0&revid=0BxWwvwCE3qabd0NWc043UFdmeXJhemc3NUFwUmpjV2MvTVE0PQ

Benvolgudes famílies,

Primer de tot esperem que tothom estigui el més bé possible en la situació excepcional i complicada amb la que ens trobem.

En relació a les quotes mensuals de l’AFA, us informem que a partir d’aquest mes d’abril:

  • Organització AFA: queda anul·lada fins que es pugui tornar a la normalitat.
  • Servei de menjador: quan acabi el confinament, compensarem l’import de la quota de març en el següent rebut que emetem, tenint en compte que s’ha ofert el servei durant 10 dies dels 22 previstos durant el mes de març. També volem comunicar-vos que l’empresa de EcoAtaula ha fet un ERTO, a l’equip de cuina i monitoratge.
  • Material escolar, fotocòpies i socialització : es mantindran sense canvis, atès que les quotes que estem abonant, corresponen a material d’aquest curs , que ja s’ha comprat, però també, menys a 6è. als llibres i llicències que s’hauran de comprar de cara al curs 2020-21. Ara bé, si alguna família, no pot fer front a aquesta despesa, si us plau feu-nos-ho saber abans de dimarts 14 d’abril . Cal respondre aquest mateix correu electrònic.
  • Activitats Extraescolars: es seguiran cobrant les activitats de música i anglès a les famílies que segueixen les classes on line. Pel que fa a la resta d’activitats, compensarem l’import de la quota en el següent rebut que emetem, tenint en compte que s’ha ofert el servei durant 8 dies dels 22 previstos durant el mes de març. També us fem saber que, la major part de les entitats, han hagut de tramitar un ERTO al seu equip.

Cuideu-vos molt i fins la tornada!!!

LA JUNTA

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s