Lluna i els planetes des de la finestra

Lluna i els planetes des de la finestra

APRÈN AMB CEL OBERT
Lluna i els planetes des de la finestra

Aquests dies encara que estiguem a casa, potser hem tingut el plaer d`observar el cel des del balcó, finestra o terrassa. Si la nostra visió està orientada cap a ponent haurem vist que el protagonista és Venus, el planeta més calent del Sistema Solar. Venus al ser un planeta interior també té fases com la lluna, i es poden observar amb telescopi petit o binocles. I la millor hora per tenir una bona observació és cap a la posta de Sol.

Cel%2Bde%2Bavui.png
En aquesta imatge també podem observar a l’esquerra la constel·lació d`Orió i Sírius (gos de casera que acompanya a Orió), i que és l’estrella més brillant del cel nocturn vist des de la Terra.
SEGUIR LLEGINT L´ARTICLE
Contacta´ns
més informació de cel obert aquí

www.celobert.net

15ad57c2-fdfb-4e2a-9f43-8eb260e40a93.png 6e902c0a-37ea-4caa-81d5-a66b47e80858.png df1c1a23-8030-4bb3-bdff-f27ea37d74e2.png 62d9b728-ce0b-4692-beb5-fd45a26bc8da.png

Aquesta és una comunicació promocional de "Cel Obert Planetari mòbil", si ho ha rebut és perquè està relacionat d`alguna manera amb l`educació, el lleure i/o l`astronomia. Si li ha causat algun tipus de molèstia aquest correu electrònic, li demanem disculpes. Si no desitja seguir rebent les nostres promocions, per favor apreta Aqui . Segons lo establert a la Llei de Serveis de la Informació i Comerç Electònic, aquest missatge no pot ser considerat spam mentre contingui una forma de donar-se de baixa. Entenem que si no envia cap mail seguint les instruccions indicades, està d´acord amb seguir rebent la nostra informació. Moltes gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s