INFORMACIÓ ACTIVITATS ESTIU, CASAL i COLÒNIES, 2020

uc?export=download&id=1p3TAQ8lFzNcqacBB9uIyYVF4IJp3v7c0&revid=0BxWwvwCE3qabd0NWc043UFdmeXJhemc3NUFwUmpjV2MvTVE0PQ

Benvolgudes famílies,

Un any més , l’AFA va formalitzar la seva sol·licitud per tal de formar part de la Campanya d’activitats de Vacances d’Estiu per a Infants i Adolescents, adherint-nos a la modalitat de Casal d’estiu, que ofereix l’Ajuntament de Barcelona.

Tot i la incertesa de si es podran dur a terme o no, el proper dia 25 d’abril s’obre el període d’inscripcions que aquest any , a conseqüència de la situació d’excepcionalitat que comporta la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, es faran únicament a través d’Internet, davant la impossibilitat de fer-ho presencialment. Podreu emplenar el full d’inscripció adjunt i retornar-lo a aquesta mateixa adreça electrònica o bé al portal de l’Ajuntament de Barcelona https://vacances.barcelona.cat/ca/.

És per això que és molt important, sobretot, si voleu demanar ajuts econòmics, que us llegiu bé les instruccions. Com veureu, hem elaborat undossier específic. Les sol·licituds només es podran fer per Internet a partir del dia 25 d’abril, no abans, a través del portal de l’Ajuntament de Barcelonahttps://vacances.barcelona.cat/ca/ajuts-a-les-families

. En cas que tingueu dificultats per accedir-hi i per qualsevol dubte que us pugui sorgir, si us plau poseu-vos en contacte amb mi.

Cuideu-vos molt,

Mònica

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

inscripció casal Pau Casals.pdf

inscripció colònies Pau Casals.pdf

20 dossier informatiu act. estiu Pau Casals .pdf

20 Informació Ajuts Econòmics.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s