Programa Beques l’Estiu és Teu 2020 – Generalitat de Catalunya

uc?export=download&id=1p3TAQ8lFzNcqacBB9uIyYVF4IJp3v7c0&revid=0BxWwvwCE3qabd0NWc043UFdmeXJhemc3NUFwUmpjV2MvTVE0PQ

Benvolgudes famílies,

Des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ens demanen que us passem aquesta informació sobre una línia de beques pel programa l’Estiu és Teu de l’Agència Catalana de la Joventut per permetre que infants en risc d’exclusió social puguin disposar de la oportunitat de participar del programa l’ Estiu és Teu.

Si esteu afectats o bé coneixeu a algú que pugui estar en aquesta situació, si us plau, feu-ho arribar

Gràcies,

Mònica

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

*************************************************************************

Programa Beques l’Estiu és Teu 2020Benvolguts i benvolgudes,

Aquest any, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, mitjançant l’Agència Catalana de la Joventut, posa novament a disposició de les àrees bàsiques de serveis socials beques del programa d’activitats de lleure “L’estiu és teu” per tal de poder atendre les necessitats d’aquells infants i adolescents que per la situació familiar no tenen les mateixes oportunitats que la resta d’infants per accedir a les activitats d’aquest programa.

Us trametem la Guia amb la informació detallada perquè pugueu sol·licitar les beques per als nens i nenes del vostre territori i el nom de les persones de contacte per qualsevol dubte que tingueu al respecte.

Us informem que el període d’inici d’inscripcions ja es va iniciar el passat divendres, 15 de juny, a partir de les 12 h.

Us demanem que en feu la màxima difusió i ens feu arribar qualsevol suggeriment que tingueu al respecte per poder fer cada vegada més efectiva aquesta mesura en benefici dels infants i adolescents i les seves famílies

Us agraïm la vostra col·laboració i la tasca que feu dia a dia en favor de la igualtat d’oportunitats.

Cordialment,

Mònica Torralba

Direcció de serveis a les persones i al territori

Districte Gràcia

C/ Francisco Giner, 46

( 93 291 66 76 (int. 76676)

Programa Becats Estiu és Teu 2020.pdf

Ajuda Inscripció Becats Estiu és Teu 2020.pdf

Carta beques Estiu eės Teu 2020_Sign.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s