COMUNICAT SOBRE EL LLEURE AL BARCELONÈS

uc?export=download&id=1p3TAQ8lFzNcqacBB9uIyYVF4IJp3v7c0&revid=0BxWwvwCE3qabd0NWc043UFdmeXJhemc3NUFwUmpjV2MvTVE0PQ

Famílies,

Des del Districte de Gràcia se’ns informa què:

En data d’avui, 18 de juliol de 2020, s’ha publicat la Resolució SLT/1746/2020, de 17 de juliol, per la qual s’adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 als següents municipis: Barcelona, Viladecans, el Prat de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, Cornellà, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs i Badalona.

Cap de les mesures anunciades afecta a les activitats d’educació en el lleure -siguin casals, colònies, campaments, rutes o camps de treballs-.Aquestes activitats es poden continuar desenvolupant com fins ara, complint en tot moment els criteris de seguretat dels protocols elaborats pel Procicat. En aquest sentit, no hi ha cap restricció pel que fa als desplaçaments entre municipis de Catalunya per a fer activitats de lleure, siguin dels que han d’aplicar restriccions o no. Per tant, des dels municipis afectats, no cal suspendre ni cancel·lar cap activitat que s’estigui desenvolupant o s’hagi de desenvolupar fora d’aquests.

Per tant, seguim amb la programació establerta. En cas que rebem alguna contraordre, us ho farem saber de seguida.

D’altra banda us volem demanar que, poseu dins de la motxilla que els infants han de dur cada dia, una muda de recanvi, banyador, tovallola, escarpins o sabatilles de piscina que es subjectin bé al peu

Bon dilluns!!

Mònica

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s