FAMÍLIES: US NECESSITEM

uc?export=download&id=1p3TAQ8lFzNcqacBB9uIyYVF4IJp3v7c0&revid=0BxWwvwCE3qabd0NWc043UFdmeXJhemc3NUFwUmpjV2MvTVE0PQ

Famílies,

Davant l’imminent inici de curs, el proper 14 de setembre, des de la Comissió de Suport Curs 20-21 Pau Casals fem una crida per constituir un grup de voluntaris/ies que farà l’acompanyament al nens/es per facilitar les entrades i sortides de l’escola de forma esglaonada, durant les primeres dues setmanes de curs.

Els/les voluntaris/es haurien de tenir disponibilitat de 8:30 a 9:30h (pels que puguin estar durant les entrades) o de 16:00 a-17:00h (si ho fan a las sortides) de dilluns a divendres. Qualsevol possibilitat de col·laboració en aquest sentit serà benvinguda (exemple: només un matí, un parell de tardes a la setmana, etcètera).

Atès que divendres 11 és festiu, preguem als interessats/des es posin en contacte amb la Comissió el més aviat possible, escrivint a:

suportcurs20.21paucasals@gmail.com

Gràcies per endavant pel vostre ajut.

Comissió 20-21

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s