MISSATGE DE LA JUNTA BENVIGUTS AL NOU CURS!!!!

uc?export=download&id=1p3TAQ8lFzNcqacBB9uIyYVF4IJp3v7c0&revid=0BxWwvwCE3qabd0NWc043UFdmeXJhemc3NUFwUmpjV2MvTVE0PQ

Benvolgudes famílies,

Esperem que, malgrat les circumstàncies, hàgiu pogut passar un bon estiu, i que l’entrada a l’escola s’hagi desenvolupat al millor possible.

Primer de tot, volem informar-vos dels canvis que s’han produït en la composició de la Junta de l’AFA. Dues membres han deixat l’escola aquest curs en haver acabat els seus fills l’escola primària, i han hagut de ser substituïdes. La Montserrat Higueras, que ocupava el càrrec de presidenta, passa a ser substituïda per Elionor Guntín; la Carola Cea, que ocupava el càrrec de secretària, passar a ser substituïda per Sarah King; Olga Saro es manté al càrrec de tresoreria; i en Kike Gomà entra com a vocal. Aquesta Junta interina estarà en funcions fins al desembre, moment en què finalitza el mandat i caldrà elegir nova Junta. Els càrrecs de presidència, secretaria i tresoreria quedaran, per tant, vacants. Les persones interessades a presentar-se a la Junta poden posar-se en contacte amb juntapauca. No cal dir que, en la situació actual, un buit a la Junta passarà a tenir un impacte directe i immediat en la vida de l’escola. Per altra banda, ben aviat rebreu informació sobre la primera assemblea general.

Ara ja ens trobem a mitjans de setembre per començar el curs 2020/2021 amb moltes més inseguretats de les habituals. La Junta de l’AFA i la Direcció de l’escola (amb tot el claustre i personal tècnic vinculat) han intentat minimitzar l’impacte d’aquest mar de dubtes, amb el suport de diverses comissions. En el darrer Consell Escolar que va tenir lloc el 9 de setembre, es va aprovar el Pla d’Organització de centre del curs 20-21, un pla que ja hem anat rebent en diferents versions provisionals, des del juliol. La representant de l’AFA al Consell va aprovar el Pla però amb la presentació d’un escrit en nom de la Coordinadora d’AFA’s de Gràcia on es fa constar el nostre desacord amb la manera d’actuar del Departament i del Consorci d’Educació. El Consell Escolar va decidir elevar aquesta crítica als estaments citats.

El podeu llegir a continuació:

L’AFA està d’acord amb el Pla d’Organització de centre del curs 20-21, però vota amb un sí crític que volem que consti en l’acta del Consell Escolar. Un si crític que és un no rotund a la manera d’actuar del Departament i del Consorci, de qui considerem que han fet una nefasta gestió de la situació basada en una nul·la previsió real i efectiva pel que fa a dotació de recursos personals i materials. Inacció que vulnera el dret fonamental a l’educació i a la seguretat de mestres, alumnat, famílies i monitoratge.

Creiem que obligar els equips directius a fer protocols i protocols amb els mitjans que tenen, havent de renunciar a projectes educatius i a avanços pedagògics fets en aquests últims anys, suposa un retrocés i una derivació imposada de la responsabilitat basada en l’autonomia de centre, totalment inacceptable per les famílies. En aquest sentit, votem sí a la feina de les direccions i manifestem la nostra negativa a la manera de fer de qui no esmerça recursos en les escoles. Reconeixem així el gran esforç realitzat pels equips directius i la seva feina durant aquests mesos d’incertesa per intentar garantir la millor atenció a l’alumnat i a les famílies malgrat el paper nefast de Departament i Consorci.

No cal dir que la Junta de l’AFA estem profundament agraïts a totes les persones que estan ajudant a fer possible la tornada a l’escola: la Comissió 20/21 que està reclutant voluntaris de suport per les entrades i sortides, i preparant-se pels possibles escenaris en què ens puguem trobar; la Comissió de Socialització que ha afrontat la preparació del material en unes condicions profundament adverses; la Comissió de Menjador, que ha vetllat per aconseguir un millor contracte amb la nova empresa que gestionarà el temps de migdia; la resta de comissions de l’AFA que en el dia a dia treballen per millorar la vida escolar; i a la Secretaria Tècnica de l’AFA per la seva paciència.

Elionor Guntín

Sarah King

Olga Saro

Kike Gomà

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s