Finalitza l’acompanyament de les entrades i sortides escolars

uc?export=download&id=1p3TAQ8lFzNcqacBB9uIyYVF4IJp3v7c0&revid=0BxWwvwCE3qabd0NWc043UFdmeXJhemc3NUFwUmpjV2MvTVE0PQ

Famílies,

Avui, dimecres 23, donem per finalitzada la col·laboració realitzada pel grup de pares i mares voluntaris/ies que ha estat fent l’acompanyament al nens/es per facilitar les entrades i sortides de l’escola de forma esglaonada, des de l’inici del curs.

Entenem que hores d’ara totes les famílies estem més situades després d’aquests dies i hem assimilat el funcionament del nou sistema d’accessos al centre.

És molt important que continuem respectant els horaris i portes d’entrada i sortida assignats i que evitem, en la mida del possible, formar grups davant de les portes per evitar aglomeracions i potencials queixes del veïnat.

Finalment, aprofitem per recordar-vos que podeu contactar amb la Comissió escrivint a:

suportcurs20.21paucasals

Gràcies pel vostre ajut i col·laboració.

Comissió de Suport Curs 20-21 Pau Casals

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s