INFORMACIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

uc?export=download&id=1p3TAQ8lFzNcqacBB9uIyYVF4IJp3v7c0&revid=0BxWwvwCE3qabd0NWc043UFdmeXJhemc3NUFwUmpjV2MvTVE0PQ

Benvolgudes famílies,

Davant la perspectiva que les mesures proposades per intentar frenar la pandèmia segueixin en vigor fins a finals de mes, hem estat treballant per poder mantenir un mínim d’activitat seguint les directrius del protocol dels Departaments de Salut i Educació on s’indica que, a part del manteniment de les mesures sanitàries i de l’espai utilitzat, les extraescolars les podrem organitzar als propis centres, sempre i quan, aquestes es realitzin amb els grups estables de convivència de les activitats lectives, és a dir el grup classe.

Així doncs, tenint com a criteri les indicacions que us hem esmentat, reobrim algunes de les activitats que teníem programades de set grups estables.

Hem donat, també, la possibilitat que d’altres infants d’aquest grups estables es puguin afegir a fer-les mentre el període que duri la suspensió de les activitats extraescolars duri.

Un cop s’aixequi , aquesta nova programació desapareixerà i continuarem amb el projecte inicial.

Les famílies que es podran beneficiar d’aquesta reobertura, ja han estat informades a través del correu electrònic.

Dir-vos també, que seguirem treballant per poder ampliar l’oferta de les activitats extraescolars, tasca que no és senzilla i més quan les empreses del sector del lleure educatiu tenen una situació molt delicada com a conseqüència de la suspensió de l’activitat, no només l’actual, sinó, la patida mesos enrere.

Gràcies per la confiança i el suport que ens aneu mostrant!!!

Entre tots i totes fem possible que l’escola segueixi amb l millor pels nostres nens i nenes!

LA JUNTA i L’ESCOLA

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s