ENS SUMEM A LA CAMPANYA OMPLIM EL REBOST SOLIDARI de GRÀCIA

uc?export=download&id=1p3TAQ8lFzNcqacBB9uIyYVF4IJp3v7c0&revid=0BxWwvwCE3qabd0NWc043UFdmeXJhemc3NUFwUmpjV2MvTVE0PQ

Famílies, mestres, monitors/es, personal administratiu,

ESCOLA I AFA, ens sumem a la campanya de recollida de productes higiene personal i de neteja de la llar en benefici de l’entitat REBOST SOLIDARI de GRÀCIA.

El Rebost Solidari de Gràcia és una xarxa veïnal que va néixer el gener del 2020 amb la idea de facilitar productes alimentaris i d’higiene a les veïnes amb menys recursos. Vam començar atenent a menys de 400 veïnes, i actualment, i degut a la situació de pandèmia que estem vivint, n’estem atenent a 4000.

És una entitat independent, no vinculada a cap entitat laica ni religiosa, per això reben algunes ajudes com la del Banc dels Aliments, i la de la Unió Europea, que els envien productes de primera necessitat (arròs, llet, pasta, galetes…). Com que no depenen de cap entitat la resta de productes els aconsegueixen gràcies a ajudes en forma de diners i sobretot gràcies a donacions de particulars i empreses que s’impliquen esporàdicament.

S’han adreçat a nosaltres perquè, mica en mica, entre totes i tots, puguem ajudar a omplir el Rebost. Els productes que més falta fan en aquests moments, són:

· compreses

· gel de bany i xampú

· desodorant

· pasta i raspalls de dents

· sabó pels plats i per la rentadora

. esprai multiusos

· cafè soluble

Així doncs, la setmana del 16 al 20 de novembre, recollirem aquests productes a l’escola.

A les entrades del carrer Legalitat i Providència trobareu uns carros on podreu deixar la vostra aportació que, per ben petita que sigui, potser de gran ajuda.

Podeu seguir aquesta entitat a través de les xarxes socials

Web: https://www.rebostsolidaridegracia.cat/

Twitter i Instagram: @graciaparticipa

LA JUNTA i DIRECCIÓ DE L’ESCOLA

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

Cartell rebost.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s