INFORMACIÓ: Servei de Famílies Col·laboradores

uc?export=download&id=1p3TAQ8lFzNcqacBB9uIyYVF4IJp3v7c0&revid=0BxWwvwCE3qabd0NWc043UFdmeXJhemc3NUFwUmpjV2MvTVE0PQ

Famílies,

Us adjuntem una informació del servei de famílies col·Laboradores, per si pot ser del vostre interès.

Cordialment,

LA JUNTA

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

Benvolguts/des,

El Servei de Famílies Col·laboradores, és un servei de l’Ajuntament de Barcelona per a famílies que temporalment i per diferents situacions (salut, conciliació vida laboral i familiar, formació, respir,…) necessiten d’un suport puntual per la cura dels seus infants.

El servei ofereix el suport d’ una família col·laboradora, prèviament validada mitjançant un estudi psicosocial, que durant un temps limitat ( hores, dies, caps de setmana, vacances…) col·laborarà en la cura de l’infant/s.

Es basa en una relació pactada i consensuada entre les dues famílies. No es substitueix a la família dels infants sinó que se la complementa en allò que necessita. Les professionals del servei faciliten l’encaix entre les dues famílies i el seguiment de la col·laboració.

Recentment s’han incorporat algunes novetats en el servei per facilitar la gestió i poder ser més àgils. Si esteu interessats us podem fer una presentació telemàtica del servei (aprox 20 minuts)

Us adjuntem el díptic de color blau adreçat a famílies que necessitin del servei. Professionals de l’àmbit educatiu, social o de salut cal que ens feu arribar la deriVació adjunta.

Les /Els Professionals de l’àmbit educatiu, social o de salut cal que ens feu arribar la derivació adjunta en aquest email.

Si esteu interessats en ser família col·laboradora us adjuntem el díptic de color verd, ens podeu fer arribar un email i ens posarem en contacte.

Per qualsevol consulta, derivació, etc podeu contactar al sfc o trucar al 93 291 59 66 i 93 291 59 67 .

Us agrairíem que féssiu arribar aquesta informació als vostres equips.

Us adjuntem un vídeo on la família de l’infant i la col·laboradora, expliquen la seva experiència:

https://www.youtube.com/watch?v=0W1pQwG3Vls

Salutacions

Servei de Famílies Col·laboradores (SFC)
de l’Ajuntament de Barcelona
C/ Ca l’Alegre de dalt, 5 – 08024 Barcelona
Tel 93 291 59 66 i 93 291 59 67

díptic families-colaboradores_sfc-web.pdf

diptic_families_usuaries_sfc-web.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s