IMPORTANT!!! INFORMACIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

uc?export=download&id=1p3TAQ8lFzNcqacBB9uIyYVF4IJp3v7c0&revid=0BxWwvwCE3qabd0NWc043UFdmeXJhemc3NUFwUmpjV2MvTVE0PQ

Benvolgudes famílies,

Malgrat que les informacions aparegudes a la premsa i al mateix Pla d’Obertura Progressiva d’Activitats del Departament de Salut apunten que a partir de dilluns dia 23 de novembre les activitats extraescolars esportives que es fan a l’aire lliure es podrien reprendre, volem esperar a llegir el DOGC que sortirà publicat demà dissabte per veure quines són les mesures específiques .

De manera excepcional, us enviarem un correu electrònic aquest cap de setmana si, finalment, dilluns es poden obrir les extraescolars esportives

Tot i això, aquest matí el Club Natació Catalunya ens ha informat que els cursets s’obren.

Per tant, l’activitat de piscina es reprèn amb normalitat.

Pel que fa a les activitats que s’estan duent a terme aquestes darreres setmanes, (música , anglès i escacs telemàticament i teatre musical EI4B, 1r. A i 2n. A, futbol 6è.A , iniciació esportiva EI5B i skate 2n A presencialment en grups estables/classe), seguiran endavant com fins ara.

Bon divendres!

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s