IMPORTANT: INFORMACIÓ REPRESA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

uc?export=download&id=1p3TAQ8lFzNcqacBB9uIyYVF4IJp3v7c0&revid=0BxWwvwCE3qabd0NWc043UFdmeXJhemc3NUFwUmpjV2MvTVE0PQ

Famílies,

A partir de demà passat dilluns dia 23, reprenem les activitats extraescolars esportives de manera presencial, seguint les indicacions de la RESOLUCIÓ SLT/2983/2020, de 21 de novembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.:

Enel casdelesactivitatsesportivesescolarsnocompetitives organitzades pels centres educatius, les seves seccions esportives, així com per les associacions esportives escolars o figures anàlogues, com les entitats esportives legalment previstes, es poden realitzar adoptant les mesures sanitàries establertes per a aquestes activitats.

Així doncs, tornen a la normalitat les activitats de

FUTBOL, l’activitat ja la poden fer tots els grups.

BÀSQUET

ESCACS, l’activitat torna de manera presencial.

INICIACIÓ ESPORTIVA, l’activitat ja la poden fer tots els grups.

IOGA , només el grup de primària.

NATACIÓ

PATINATGE

SKATE, l’activitat ja la poden fer tots els grups.

-Les activitats extraescolars presencials que es realitzen fora de l’horari lectiu habitual, dins o fora del centre educatiu, amb un propòsit educatiu o formatiu, així com els ensenyaments no reglats que imparteixen els centres autoritzats de música i dansa, es poden realitzar fins a un màxim de sis alumnes per aula.

Es mantenen de manera telemàtica o bé presencial, respectant el grup estable de classe:

ANGLÈS, telemàticament

MÚSICA, telemàticament

TEATRE MUSICAL, només els grups d’EI-4B, 1r. A i 2n. A

Les ACOLLIDES DE MATÍ I TARDA continuen, seguint les mesures sanitàries establertes, separació de grups estables i ús de mascareta.

La resta d’activitats, ( arts plàstiques, ioga grup educació infantil, poti-poti, robòtica i teatre musical dels grups d’EI4 A i C, EI5 A,B i C 1R. A,B i C i 3r. A i B) , de moment, no les podem reobrir.

Bon cap de setmana!

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s