INFORMACIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS : NOVES MESURES DEL 4 DE GENER

uc?export=download&id=1p3TAQ8lFzNcqacBB9uIyYVF4IJp3v7c0&revid=0BxWwvwCE3qabd0NWc043UFdmeXJhemc3NUFwUmpjV2MvTVE0PQ

Benvolgudes famílies,

Les activitats extraescolars que es venien realitzant aquests darrers mesos les seguirem fent seguint les noves restriccions publicades a la RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, tret del cas de l’activitat de Ioga d’Educació Infantil i de la Natació de tots els grups. Escacs que passarà a fer-se de manera telemàtica. Les famílies de les activitats afectades, ja han estat avisades prèviament.

Així doncs, seguirem fent aquestes activitats a l’escola:

FUTBOL

BÀSQUET

INICIACIÓ ESPORTIVA,

IOGA , només el grup de primària.

PATINATGE

SKATE

Es mantenen de manera telemàtica o bé presencial, respectant el grup estable de classe:

ANGLÈS, presencial només el grup de 5è-A i 6è-B

ANGLÈS, telemàticament la resta de grups.

ESCACS, telemàticament

MÚSICA, telemàticament

TEATRE MUSICAL, només els grups de P4-B, 1r-A i 2n-A

Les ACOLLIDES DE MATÍ I TARDA continuen, seguint les mesures sanitàries establertes( separació de grups estables i ús de mascareta).

Pel que fa a la resta d’activitats, ( arts plàstiques, ioga grup educació infantil, poti-poti, robòtica i teatre musical dels grups d’P4-A, P4-C, P5-A, P5-B, P5-C,1r-A, 1r.-B,1r-C , 3r. -A i 3r.-B, seguim sense poder-les reobrir.

Per acabar, us demanem que la canalla , aquests dies de fred, vagi ben abrigada i que els nens i nenes d’Educació Infantil duguin una mascareta dins de la motxilla

Fins ben aviat!!!

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s