Activitat gratuïta: Per una vida digital educativa sana – 27/01/2021

Bon dia,
Des de l’Espai Consum Responsable hem organitzat una activitat que pot ser del vostre interès.

Durant aquest gener es reprenen les activitats de sensibilització i aprenentatge sobre consum responsable per ajudar a la ciutadania a introduir canvis en la manera de consumir i potenciar la transformació ecosocial. A través dels tallers, xerrades i debats, les persones participants podran aprendre a reduir la seva petjada climàtica, millorar la justícia social, donar visibilitat a la sostenibilitat social i ecològica i fomentar l’economia social i solidària.

El pròxim 27 de gener a les 17:30 h. em organitzat la xerrada “Per una vida digital educativa sana”, on parlarem amb l’Agència de ciberseguretat de Catalunya i l’Associació de consumidors audiovisuals de Catalunya, que ens ajudaran a posar llum sobre les qüestions més freqüents sobre les noves tecnologies i la seguretat a les xarxes:

La crisi sanitària de l’any passat, i que encara arrosseguem, ha col·locat les TIC al centre de la nostra vida i sobretot de la rutina educativa dels més petits i petites de la casa. Com podem acompanyar en el bon ús de les tecnologies i les telecomunicacions als infants?
Parlem amb l’Agència catalana de ciberseguretat i l’Associació de consumidors audiovisuals de Catalunya, que ens ajudaran a posar llum sobre les qüestions més freqüents sobre les noves tecnologies i la seguretat a les xarxes.

Activitat online. Inscripcions a l’agenda de la web d’Espai Consum responsable – https://ajuntament.barcelona.cat/economia-social-solidaria/ca/espai-consum-responsable

Si poguèssiu fer arribar aquesta informació a les famílies o fer-ne difusió a les vostres xarxes ens ajudarieu moltíssim.

Gràcies,

Espai Consum Responsable
… consumir és triar com volem viure!
Direcció de Serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum

Ronda Sant Pau 43-45, baixos
08015 Barcelona
@AltresEconomies
barcelona.cat/consumresponsable

Logo Ajuntament Bcn

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s