Informació ocupació pati de primària per les eleccions.

uc?export=download&id=1p3TAQ8lFzNcqacBB9uIyYVF4IJp3v7c0&revid=0BxWwvwCE3qabd0NWc043UFdmeXJhemc3NUFwUmpjV2MvTVE0PQ

Famílies,

Davant la preocupació que alguns de vosatres ens heu fet arribar us comuniquem què:

L’escola segueix fent gestions per intentar minimitzar l’impacte de l’ús del nostre pati de Primària per les eleccions de diumenge.

Avui mateix s’està mantenint contacte amb diferents persones del Districte i del Consorci. Principalment, s’està intentant incidir en què el Pau Casals sigui dels darrers col·legis electorals a muntar i dels primers a desmuntar. Durant el dia d’avui algú de l’organització electoral vindrà personalment a l’escola. Per ara, l’escola garanteix que esgotarà totes les vies possibles i ens mantindran informats.

No dubteu que els professionals del centre vetllen per què els infants passin aquests dies el millor possible i per la seva seguretat. S’estan contemplant diverses idees creatives per compensar la possible manca d’espai a l’aire lliure, produïda per causes alienes al centre.

LA JUNTA AFA

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s