INFORMACIÓ COMISSIÓ DE MENJADOR

Benvolgudes famílies,

Ens trobem ja en el segon semestre d’aquest curs tant peculiar i la nova empresa de menjador ja ha agafat el pols a l’escola. Des de la Comissió de menjador volem agrair tots els correus de suport rebuts vers el canvi en la gestió de migdia, i, tot i que encara queda molt per fer, veiem que la nova empresa ha sigut capaç en poc temps d’encaixar perfectament al Pau Casals, i des del propi equip de monitoratge i AFA així ens ho han fet arribar.

Així que, amb moltes ganes de seguir millorant, us volem traslladar novetats respecte a la gestió del servei de menjador.

En primer lloc, informar-vos que hem creat dos formularis per a la tramesa dels avisos, els quals pensem que seran una eina molt útil i ens facilitaran la tasca comunicativa. Per una banda, un formulari per a les notificacions d’absentisme, i per l’altra, un formulari per a sol·licitar l’opció de pícnic en sortides de tot el dia. Aquests formularis són accessibles des d’aquest correu i des del blog de l’AFA (https://ampapauca.wordpress.com/).

En segon lloc, us comuniquem que a partir del mes vinent es retornarà l’import corresponent a l’àpat des del primer dia d’absència. Per això, caldrà que aviseu abans de les 9:30h, per mitjà del formulari que us hem indicat. En cas contrari, es retornarà l’import a partir del dia següent a la comunicació, si l’absència és de més d’un dia.

A més a més, us volem informar que, també a partir del mes vinent, es podrà retornar el total de l’import del servei en cas de confinament de grup (si és confinament d’un alumne, seria el supòsit d’absència), sempre que s’opti per no recollir el menjar a l’escola. En aquest cas, es cobrarà només la part corresponent a l’àpat.

Per últim, us adjuntem a aquest correu un document informatiu sobre el servei de menjador que recull aquests i altres aspectes relacionats amb el servei i que esperem que us siguin d’ajuda en cas de dubtes. Aquest document també el podreu trobar al blog de l’AFA.

La Comissió seguim treballant per aconseguir un millor servei de l’espai de migdia i per això us animem a fer-nos arribar els vostres suggeriments a la nostra bústia: comissio.menjador.pauca

COMISSIÓ DE MENJADOR

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

Funcionament menjador_220221.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s