INFORMACIÓ JUNTA AFA : Campanya Escollir Escola Pública

uc?export=download&id=1p3TAQ8lFzNcqacBB9uIyYVF4IJp3v7c0&revid=0BxWwvwCE3qabd0NWc043UFdmeXJhemc3NUFwUmpjV2MvTVE0PQ

Benvolgudes famílies,

La Coordinadora d’AFAs, entitat de la que la nostra AFA en forma part, llança una campanya per a les famílies que faran aviat la preinscripció.

L’objectiu compartir-ho amb tots i totes vosaltres i , is podeu, fer-ho extensiu a amics i coneguts que s’hagin de preinscriure a infantil (o altres nivells de primària). La campanya és per defensar la inscripció a la pública, per conscienciar sobre la participació de les famílies a les AFAs i per donar alguns consells sobre el procés de preinscripció.

Cordialment,
LA JUNTA

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

SOS_Gracia_PreinscripcioEscolar2020-21.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s