IMPORTANT !!! VAGA 8 DE MARÇ: AFECTACIÓ TEMPS DE MIGDIA

uc?export=download&id=1p3TAQ8lFzNcqacBB9uIyYVF4IJp3v7c0&revid=0BxWwvwCE3qabd0NWc043UFdmeXJhemc3NUFwUmpjV2MvTVE0PQ

Benvolguda família,

El proper dia 8 de març, MALGRAT L’ESCOLA FARÀ EL SEU HORARI HABITUAL, un grup de monitors i monitores de menjador s’ha adherit a la crida a la vaga feminista pel 8 de març, dia de la Dona Treballadora, per reivindicar i donar visibilitat al treball femení.

L’equip habitual de 27 monitors /es i la coordinadora , quedarà reduït a 17 i la coordinadora.

El servei de menjador quedarà força afectat:

– Els nens i nenes de P3 no podran fer la migdiada. Cada grup estable enlloc de dues monitores només en podrà tenir una.

– Es respectaran tots els grups estables de tots els nivells, així com es mantindran les distàcies, els torns, els espais i la higiene personal, però compartint monitoratge, és a dir, un monitor/a haurà de tenir cura de diferents grups.

Per tant, aquest dia, per motius de manca de personal, organització i seguretat us demanem que, i en la mesura de les vostres possibilitats,

els vostres fills i filles no facin ús del menjador. El cost d’aquest dia us serà retornar al rebut del mes d’abril.

Si us plau, recordeu que per avisar-nos en cas d’absència del menjador cal emplenar el formulari que trobareu clicant aquest link notificacions d’absentisme,

Disuclpeu les molèties que aquest fet us pugui ocasionar.

Cordialment,

COMISSIÓ DE MENJADOR

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s