FEM QUE EL PROJECTE PATI GUANYI EL PRESSUPOST PARTICIPATIU!!! #JoVotoPauCa

uc?export=download&id=1RYkWN9W39Rip90M4Icycu8NEGrk661Ux&revid=0BxWwvwCE3qabeUNwTUlUSFJkNDh1Sm9YTEZKVG1Xb0gyeE80PQ

Benvolgudes famílies,

Com fa uns dies us informava la Direcció de l’escola, Pau Casals-Gràcia ha estat seleccionada per a formar part del grup d’escoles del pla "Transformem els patis: més naturalitzats, coeducatius i comunitaris" i durant els mesos d’estiu està previst que es facin les obres d’arranjament.

No obstant això, la dotació pressupostària d’aquest pla no és suficient per portar a terme la totalitat del projecte que hem elaborat en els darrers anys, el qual recull les propostes d’alumnes, famílies, mestres i equip de migdia i que s’ha concretat des de la Comissió de Pati, amb l’especial col·laboració d’un grup de mares i pares arquitectes. Cliqueu aquí per a consultar-lo.

Ara bé, tenim l’oportunitat d’aconseguir els diners que ens falten per a fer tot el projecte, PODEM GUANYAR EL PRESSUPOST PARTICIPATIU DE BARCELONA. El nostre projecte de pati ha passat la primera fase i s’encarrila cap a la segona, la de recollida de suports.

Entre AVUI, 22 de març, i el 5 d’abril (ambdós inclosos) podreu votar el projecte de l’escola i contribuir a aconseguir més pressupost per a la seva realització.

SI ENS HO PROPOSEM, HO FAREM!

En aquest missatge de correu electrònic trobareu una infografia per fer-vos més fàcil la votació. Cal registrar-se, però només són uns minuts!

VOTEU AQUÍ!

I, sobretot, recordeu animar a la votació els vostres amics, familiars, companys i companyes de feina, antigues famílies de l’escola, exalumnes de totes les èpoques i persones que s’estimin el PauCa! Pot votar qualsevol persona a partir dels 14 anys que estigui empadronada a Barcelona!

Trobareu més informació sobre el pressupost participatiu de Barcelona aquí: https://www.decidim.barcelona/processes/PressupostosParticipatius

Si teniu problemes per registrar-vos o votar, consulteu la Guia dels Pressupostos Participatius.

Podeu seguir-nos a les xarxes socials que just hem estrenat avui mateix:
Twitter (https://twitter.com/afapaucasalsg)
Instagram (https://www.instagram.com/afapaucasalsg/)

Telegram (https://t.me/afapaucasalsgracia)

També podeu veure aquest missatge al web de l’AFA i consultar el centre de recursos de difusió de la campanya #JoVotoPauCa

La Comissió de Pati

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

InfografiaJoVotoPauCaFase1.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s