INFORMACIÓ COMISSIÓ DE COEDUCACIÓ, CONVIVÈNCIA I INTERSECCIONALITAT

uc?export=download&id=1RYkWN9W39Rip90M4Icycu8NEGrk661Ux&revid=0BxWwvwCE3qabeUNwTUlUSFJkNDh1Sm9YTEZKVG1Xb0gyeE80PQ

Benvolgudes famílies,

Un grup de mares ens estem organitzant per reactivar la Comissió de Coeducació, Convivència i Interseccionalitat, per col·laborar amb l’escola en l’educació en la igualtat real d’oportunitats entre nenes i nens i l’eradicació de qualsevol tipus de discriminació. Per ara ja estem en contacte amb la Coordinadora de Comissions de Gènere, Coeducació i Feminismes de les Escoles Públiques de Gràcia, un grup que integra totes les comissions d’aquest tipus que existeixen a les escoles públiques del barri. Ben aviat ens posarem a treballar, però ens faran falta mans i entusiasme!

Ens centrarem, principalment, a recollir, elaborar i difondre recursos per a l’educació afectivosexual i l’educació no sexista; formar-nos per explorar totes les possibilitats que ofereix la coeducació per despatriarcalitzar el coneixement i la pràctica educativa; aconseguir una panoràmica de la situació que viuen les famílies del centre des d’una perspectiva de gènere; i conèixer l’opinió de qualsevol membre de la comunitat educativa que ens la vulgui fer arribar.

Per ara, podem avançar que la comissió està integrada també per membres de l’Equip Directiu i el Consell Escolar, i té la intenció de treballar de forma transversal amb altres comissions de l’AFA. Si teniu interès a formar-ne part i col·laborar amb nosaltres, només cal que escriviu un correu a afapaucasalsgracia, i ens posarem en contacte amb vosaltres ben aviat!

Comissió de Coeducació, Convivència i Interseccionalitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s