Excel·lents resultats en la votació del Decidim Barcelona

uc?export=download&id=1RYkWN9W39Rip90M4Icycu8NEGrk661Ux&revid=0BxWwvwCE3qabeUNwTUlUSFJkNDh1Sm9YTEZKVG1Xb0gyeE80PQ

📢Atenció: molt bones notícies! 🗣

El nostre projecte per al nou pati de l’escola ha superat la fase de priorització de projectes dels Pressupostos participatius de DECIDIM.BARCELONA.

Gràcies a tota la comunitat educativa del Pau Casals Gràcia, a la gent del barri i a tothom que ha cregut en el nostre projecte i ens ha votat!

Hem quedat EN SEGONA POSICIÓ de tot Barcelona i ELS PRIMERS del Districte de Gràcia amb una diferència de 402 vots respecte al projecte que ha quedat en segona posició.💪

Però, encara ens queda la fase més important i més dura: la fase final en què s’hauran de votar els projectes perquè aconsegueixin el finançament per poder materialitzar-se.

La fase final s’iniciarà el 10 de juny i s’acabarà el 20 de juny de 2021.

Hem demostrat que podem fer-ho possible! Però a partir d’avui us necessitem al 100% perquè tots els classificats en aquesta segona fase aniran a totes i TORNAREM A NECESSITAR EL VOSTRE SUPORT EN FORMA DE VOT!! 📨

Us continuarem informant.

Endavant, no defallim!

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s