NO QUEDEN PLACES PER LES COLÒNIES D’ESTIU 2021

uc?export=download&id=1RYkWN9W39Rip90M4Icycu8NEGrk661Ux&revid=0BxWwvwCE3qabeUNwTUlUSFJkNDh1Sm9YTEZKVG1Xb0gyeE80PQ

Benvolgudes famílies,

Ens sap greu comunicar-vos que les places per a les colònies d’estiu AFA s’han acabat. És per això que l’aplicació web ja no dona opció a inscriure’s.

Estem estudiant els diferents escenaris per poder donar una resposta a les famílies que han quedat en llista d’espera, tot i que no és gens fàcil. Aquestes colònies estan subjectes a les condicions marcades per l’Ajuntament de Barcelona i hem de respectar el conveni que vàrem subscriure per poder-les dur a terme.

Us mantindrem informats a mida que tinguem novetats

Mònica

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s