UN COP MÉS ENS SUMEM A LA CAMPANYA OMPLIM EL REBOST SOLIDARI de GRÀCIA

Famílies, mestres, monitors/es, personal administratiu,

ESCOLA I AFA, ens sumem a la campanya contra la pobresa menstrual, aprofitant que el proper 28 de maig és el Dia de la Higiene Menstrual en benefici de l’entitat REBOST SOLIDARI de GRÀCIA.

El Rebost Solidari de Gràcia és una xarxa veïnal que va néixer el gener del 2020 amb la idea de facilitar productes alimentaris i d’higiene a les veïnes amb menys recursos. Van començar atenent a menys de 400 veïnes, i actualment, i degut a la situació que estem vivint, n’estan atenent a 4000.

És una entitat independent, no vinculada a cap entitat laica ni religiosa, per això reben algunes ajudes com la del Banc dels Aliments, i la de la Unió Europea, que els envien productes de primera necessitat (arròs, llet, pasta, galetes, etc🍞 🍶 ). La resta de productes els aconsegueixen gràcies a ajudes en forma de diners i sobretot gràcies a donacions de particulars i empreses que s’impliquen esporàdicament.

Per aquesta campanya estan recollint productes d’higiene menstrual exclusivament 🙋
(compreses, copes i tampons)

Així doncs, 👉 entre els dies 25 de maig i 3 de juny, recollirem aquests productes a l’escola.

A les entrades del carrer Legalitat i Providència trobareu uns carros on podreu deixar la vostra aportació que, per ben petita que sigui, serà de gran ajuda.

Adjunt a aquest correu trobareu més informació sobre la pobresa menstrual i la campanya d’EL REBOST SOLIDARI.

Podeu seguir aquesta entitat a través de les xarxes socials

Web: https://www.rebostsolidaridegracia.cat/

Twitter i Instagram: @graciaparticipa

LA JUNTA i DIRECCIÓ DE L’ESCOLA

ESCOLA PAU CASALS GRÀCIAProvidència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

pobresa menstrual.pdf

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s