INFORMACIÓ COMISSIÓ DE MENJADOR: RESULTATS VALORACIÓ ENQUESTA SOBRE EL SERVEI DE MENJADOR

uc?export=download&id=1EpaWYsyV0N8NXB1W-YsxweMUMD--3STb&revid=0BxWwvwCE3qabVkJCN3hiWFRWNWpzNGVCaVZMT1R1SmszdmlVPQ

Benvolgudes famílies,

Us trametem, adjunt, un arxiu amb els resultats de l’enquesta de valoració sobre el servei de menjador, així com la resposta donada per Tresmes a les observacions fetes.

La valoració és molt positiva, fet que ens omple de satisfacció i ens encoratja a seguir treballant en aquesta línia, per aconseguir un espai de migdia saludable i de convivència.

Esperem que de cara al proper curs, les mesures sanitàries ens permetin posar més èmfasi en la part més lúdico-educativa d’aquesta estona i puguem reprendre moltes activitat i projectes que aquest curs no hem pogut desenvolupar.

Moltes gràcies a totes les persones que heu participat a l’enquesta, això ens ajuda a tenir una visió global del servei, i us animem a que ens seguiu enviant els vostres comentaris.

GRÀCIES!!!

Comissió de menjador

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

Enquesta valoració servei 20-21.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s