VOTACIÓ FINAL DEL DECICIM.BARCELONA. NECESSITEM ELS VOSTRES VOTS!!

uc?export=download&id=1EpaWYsyV0N8NXB1W-YsxweMUMD--3STb&revid=0BxWwvwCE3qabVkJCN3hiWFRWNWpzNGVCaVZMT1R1SmszdmlVPQ

Hola, famílies!

Ha arribat l’hora de la veritat: aquest dijous dia 10 de juny s’obre el termini de la votació final per adjudicar els Pressupostos Participatius del Decidim Barcelona i que finalitzarà el dia 20 de juny.

El nostre projecte de Renovació dels Patis ho va petar en la fase de votació preliminar, però ara toca rematar la feina per tal de guanyar els 450.000 € que ens permetran dur a terme el projecte íntegre, elaborat per la Comissió de Pati i dissenyat per l’equip d’arquitectes d’aquesta comissió, mares i pares voluntaris de l’escola, que marcarà un abans i un després en l’educació dels nostres fills i filles i contribuirà de manera important en l’activitat del barri en general.

Per tant, és l’hora de mobilitzar-nos massivament i votar en aquest enllaç!

  • Pot votar qualsevol persona que estigui empadronada a Barcelona i tingui 14 anys o més.

  • Cal votar un mínim de 2 projectes per districte. En el nostre cas, per tant, HAUREM DE VOTAR EL PROJECTE DEL PAU CASALS GRÀCIA i un altre projecte del Districte de Gràcia.

  • El procés de votació en línia és senzill i ràpid: només heu de seguir els passos descrits en la infografia adjunta. Teniu de temps per votar del 10 al 20 de juny.

  • Si preferiu el vot presencial, també ho podreu fer en persona al Centre Cívic La Sedeta (consulteu els terminis i horaris aquí).

La competència serà molt dura aquesta vegada, ja que s’ha donat molta publicitat a la votació i aquest cop no es vota un sol projecte, així que anem a totes: que votin els vostres familiars, amics i amigues, veïns i veïnes, companys i companyes de feina… i feu-ne difusió a les vostres xarxes socials amb l’etiqueta #JoVotoPauca. És ara o mai!

Podeu consultar tota la informació sobre la votació a la secció #JoVotoPauCa de la nostra flamant nova web.

Atentament,

Comissió de Pati, Comissió de Comunicació i la Junta de l’AFA – Pau Casals Gràcia

PD: En breu encartellarem el barri, ens hi voleu ajudar? Responeu a aquest missatge i ens organitzarem!

PD2: Coneixeu negocis, entitats o organitzacions que puguin ajudar-nos en aquest moment tan important? Si és que sí, escriviu-nos explicant-nos els detalls i ajudeu-nos a fer xarxa per guanyar-hi tots i totes.

AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA
Providència,134-142
08024 – Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AFA ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA (G58298357)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a AFAPAUCASALSGRACIA.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

Infografia_Fase 2 – FAMÍLIES DEL PAUCA AMB EL PATI.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s