Campanya #JoVotoPauCa

#JoVotoPauCa: Guanyem els pressupostos participatius de Barcelona i transformem el pati

Com fa uns dies us informava la Direcció de l’escola, Pau Casals-Gràcia ha estat seleccionada per a formar part del grup d’escoles del pla “Transformem els patis: més naturalitzats, coeducatius i comunitaris” i durant els mesos d’estiu està previst que es facin les obres d’arranjament. 
No obstant això, la dotació pressupostària d’aquest pla no és suficient per portar a terme la totalitat del projecte que hem elaborat en els darrers anys, el qual recull les propostes d’alumnes, famílies, mestres i equip de migdia i que s’ha concretat des de la Comissió de Pati, amb l’especial col·laboració d’un grup de mares i pares arquitectes. Cliqueu aquí per a consultar-lo.
Ara bé, tenim l’oportunitat d’aconseguir els diners que ens falten per a fer tot el projecte, PODEM GUANYAR EL PRESSUPOST PARTICIPATIU DE BARCELONA. El nostre projecte de pati ha passat la primera fase i s’encarrila cap a la segona, la de recollida de suports.
Entre els dies 22 de març i 5 d’abril (ambdós inclosos) podreu votar el projecte de l’escola i contribuir a aconseguir més pressupost per a la seva realització.

SI ENS HO PROPOSEM, HO FAREM!
En aquest missatge trobareu una infografia per fer-vos més fàcil la votació. Cal registrar-se, però només són uns minuts! 

VOTEU AQUÍ!

I, sobretot, recordeu animar a la votació els vostres amics, familiars, companys i companyes de feina, antigues famílies de l’escola, exalumnes de totes les èpoques i persones que s’estimin el PauCa! Pot votar qualsevol persona a partir dels 14 anys que estigui empadronada a Barcelona!

Trobareu més informació sobre el pressupost participatiu de Barcelona aquí: https://www.decidim.barcelona/processes/PressupostosParticipatius
Si teniu problemes per registrar-vos o votar, consulteu la Guia dels Pressupostos Participatius.

Podeu seguir-nos a les xarxes socials que, recentment, hem estrenat:

La comissió de Pati

Recursos de difusió

Aquí aviat hi trobareu diversos recursos pensats per a ajudar-vos a difondre aquesta iniciativa tan com pugueu: ens hi juguem molt! Cartells per imprimir vosaltres mateixos, bàners per penjar als vostres webs i blogs durant aquest període i altres cosetes. Disponibles aviat!

Comparteix aquesta pàgina i fes-la arribar a familiars, ex-alumnes, amics, coneguts i persones que saludes a l’ascensor. Només podem inserir aquest botó de Twitter, però recorda que ho pots compartir pel Facebook, WhatsApp, Instagram…

#JoVotoPauCa: Dedica 1 minut a votar pel nostre projecte de pati inclusiu i col·labora a transformar el Pau Casals Gràcia!

Cartell del #JoVotoPauCa: el podeu descarregar vosaltres mateixos, imprimir-lo en un color llampant i penjar-lo a llocs d’interès: ja siguin de pas (com places i cruïlles), alta visibilitat (al mercat o la parada de bus) o de particular interès (com guarderies, botigues properes, etc.).

Ajuda’ns a difondre la campanya, descarrega’l i imprimeix-lo en un paper de color ben llampant!

Falca per missatgeria (com Whatsapp, Telegram, etc.):

REFORMA DEL PATI ESCOLA PAU CASALS GRÀCIA

🍀🌳Vota el nostre projecte i guanyarem tot@s!🍀🌱 

TERMINI de votació: fins al 5 d'abril

🔴 Famílies i amics del Pau Casals, us demanem la vostra implicació per aconseguir que l'Ajuntament reformi el pati de l'escola segons el projecte ideat per la nostra Comissió de Pati.

🌿🏡 Fem que amb el nostre vot el projecte del Pati guanyi el pressupost participatiu. Cada vot és decisiu!

🗳 Per votar:

1️⃣ Registreu-vos a: https://www.decidim.barcelona/users/sign_up

2️⃣ Accediu al nostre projecte: https://bit.ly/3vKLQH4

3️⃣ Feu clic a l'opció "Dona suport".

4️⃣ Feu difusió a les vostres xarxes de contactes, amics, familiars, veïns, antigues famílies de l'escola, exalumnes de totes les èpoques i persones que s'estimin el PauCa! ❤️ Si mobilitzem el nostre vot, guanyarem!

✅  Només heu de tenir més de 14 anys i estar empadronats a Barcelona.

🗣🗣RECORDEU: Cada suport compta i pot ser clau. Entre tots i totes podem aconseguir el pati que sempre havíem volgut per a l'escola!! 🏫

💪Mil gràcies! 🙏

HO ACONSEGUIREM!!

#JoVotoPauCa
#AFAPAUCASALSGRACIA

Infografia dels passos a seguir per votar en menys d’un minut (previsualització sense enllaços; per veure’ls obre el fitxer de sota):


Previsualtizació de la infografia del #JoVotoPauCa